Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Tractor met grondkar huren vlak bij Bergen op Zoom

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Een tractor met grondkar in de regio Bergen op Zoom en Tholen huurt u bij ons bedrijf in de agrarische sector. Heeft u eenmalig of tijdens een drukke periode extra materieel nodig? Door een trekker met grondkar te huren, blijft u efficiënt doorwerken rondom Steenbergen. Om u nog beter te helpen, kunt u de tractor inclusief chauffeur huren. Loonbedrijf Van der Male B.V. in Poortvliet levert al jaren een diversiteit aan diensten. We zijn een echt familiebedrijf met hart voor onze klanten. Bouwbedrijven en vastgoedinvesteerders zijn welkom voor de verhuur van onze machines, maar we ontvangen ook met genoegen particulieren.

Huur een tractor met grondkar nabij Bergen op Zoom en Tholen

In de omgeving van Bergen op Zoom en Steenbergen huurt u bij ons bedrijf met een gerust hart een tractor/trekker met grondkar. Ideaal voor het verrijden van grond, zand, grind, bagger of puin. Ons bedrijf beschikt over een VCA-certificaat, waarmee we garant staan voor veilige machines en goede werkzaamheden. Naast een tractor met grondkar verhuren we aan u vlak bij Tholen ook andere machines. Denk hierbij onder andere aan een minigraver. Of zoekt u een mobiele graafmachine? Iedere machine kunt u bij ons huren met of zonder machinist, ook een tractor/trekker met grondkar nabij Bergen op Zoom, Tholen en Steenbergen.

De diensten waar u ons voor inschakelt

Naast de verhuur van een tractor/trekker met grondkar in de buurt van Tholen, Steenbergen en Bergen op Zoom, schakelt u ons ook in voor diverse werkzaamheden. Zo behoort een dienst als asfaltverharding bij ons tot de mogelijkheden. Ook leggen we een tuin aan als u beschikt over een groot stuk land. De werknemers van ons bedrijf in Poortvliet denken graag met u mee over het project dat u voor ogen heeft. In ons actuele overzicht ziet u een greep uit de werkzaamheden die we eerder uitvoerden, onder meer met een tractor/trekker in regio Steenbergen, Tholen en Bergen op Zoom. Wie weet staat uw project daar binnenkort ook tussen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u een tractor met grondkar huren voor werkzaamheden vlak bij Bergen op Zoom en Tholen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Bel naar 06 51 58 81 24, stuur een e-mail naar info@vdmalebv.nl of vul het contactformulier in voor een snelle reactie over uw vraag over onze trekker met grondkar nabij Steenbergen.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST