Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Mobiele graafmachine huren in regio Steenbergen

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Een mobiele graafmachine zonder of met machinist huurt u in regio Steenbergen en Tholen bij ons loonbedrijf. Particulieren en bedrijven schakelen ons in voor uiteenlopende werkzaamheden in de infra- en groensector. Zo baggeren we waterpartijen uit met onze machines, zaaien we percelen of bermen in en bestrijden we gladheid door middel van strooien. We leggen daarnaast opritten en tuinen bij woningen aan. Ook de huur van een mobiele graafmachine zonder of met machinist voor uw project in Tholen of Steenbergen is mogelijk. Laat ons uw wensen weten, dan stellen wij een plan van aanpak op.

Huur een mobiele graafmachine zonder of met machinist voor uw project nabij Steenbergen en Tholen

Als u een mobiele graafmachine bij ons bedrijf vlak bij Tholen en Steenbergen huurt, heeft u twee opties: een graafmachine zonder of met ervaren machinist. Met de mobiele graafmachines van ons loon- en grondverzetbedrijf graaft u eenvoudig grond uit en transporteert u deze gemakkelijk en snel naar een andere locatie. De verhuur van andere machines is bij ons ook mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld:

Net zoals de mobiele graafmachine kunt u de andere machines huren met machinist voor uw project in de buurt van Steenbergen of Tholen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte

Wilt u een mobiele graafmachine zonder of met machinist huren voor werkzaamheden in de buurt van Steenbergen en Tholen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze werknemers bereikt u door te bellen naar 06 51 58 81 24, te e-mailen naar info@vdmalebv.nl of door het contactformulier in te vullen. In ons actuele overzicht krijgt u een goed beeld van onze werkwijze en raakt u vertrouwd met ons bedrijf. Zo huurt u met een gerust hart een mobiele graafmachine bij ons bedrijf nabij Steenbergen en Tholen.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST