Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Mobiele graafmachine huren in regio Steenbergen

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Een mobiele graafmachine huurt u in de omgeving van Steenbergen en Tholen bij ons loonbedrijf. Sinds de oprichting in 1979 van Loonbedrijf Van der Male B.V. in Poortvliet groeide ons takenpakket uit tot een ruime diversiteit aan diensten. Particulieren en bedrijven schakelen ons in voor uiteenlopende werkzaamheden in de infra- en groensector. Zo baggeren we waterpartijen uit, zaaien we percelen of bermen in en bestrijden we gladheid door middel van strooien. We leggen daarnaast opritten en woningen bij tuinen aan. Ook de huur van mobiele graafmachines is mogelijk. Laat ons uw wensen weten, zodat wij een plan van aanpak kunnen opstellen.

Huur een mobiele graafmachine voor uw project nabij Steenbergen en Tholen

Als u een mobiele graafmachine bij ons vlak bij Tholen en Steenbergen huurt, heeft u twee opties: een graafmachine met of zonder ervaren machinist. Met de mobiele graafmachines van ons loon- en grondverzetbedrijf graaft u eenvoudig grond uit en transporteert u dit gemakkelijk en snel naar een andere locatie. De verhuur van andere machines is bij ons ook mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld tractors met een grondkar. Weet u niet precies welke machines passen bij de beoogde werkzaamheden? Dan denken onze gespecialiseerde werknemers graag met u mee. We leiden als Aequor-erkend leerbedrijf onze nieuwe medewerkers in Poortvliet namelijk zo op, dat zij u kunnen voorzien van betrouwbaar en vakkundig advies.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte

Wilt u een mobiele graafmachine huren voor werkzaamheden in de buurt van Steenbergen en Tholen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze werknemers bereikt u door te bellen naar 06 51 58 81 24, te e-mailen naar info@vdmalebv.nl of door het contactformulier in te vullen. In ons actuele overzicht krijgt u een goed beeld van onze werkwijze en raakt u vertrouwd met ons bedrijf. Zo huurt u met een gerust hart een mobiele graafmachine bij ons bedrijf nabij Steenbergen en Tholen.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST