Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Minigraver Bergen op Zoom

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Een minigraver kunt u voor uw werkzaamheden in de buurt van Bergen op Zoom bij ons loonbedrijf huren. Loonbedrijf Van der Male B.V. uit Poortvliet verhuurt machines met en zonder machinist, net wat u als klant wilt. We leiden onze werknemers goed en veilig op als Aequor-erkend leerbedrijf. Hierdoor kunt u bij ons zeker rekenen op professioneel, kwalitatief goed werk in de groen- en infrasector.

Een minigraver en andere machines kunt u vlak bij Bergen op Zoom huren

Een minigraver behoort tot de rupsvoertuigen en heeft vele toepassingen voor diverse bouwopdrachten, ondanks de compactheid. Deze minigravers beschadigen de bodem minder, doordat ze lichter wegen dan andere machines. Aangezien de aanschaf van een minigraver een flinke investering is, kunt u deze gewoon bij ons in de regio Bergen op Zoom huren. Onze personeelsleden denken ook met genoegen mee over de juiste machines voor uw werkzaamheden. Naast een minigraver kunt u in de omgeving van Bergen op Zoom ook andere machines huren. Denk hierbij aan:

Net zoals bij de minigraver heeft u bij de andere machines ook de optie voor een machinist. Laat u de werkzaamheden liever over aan een professional? Dan voeren wij deze voor u uit. De kwaliteit van onze diensten is gewaarborgd door ons VCA-certificaat. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op veilig en kwalitatief goed werk.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Als u graag een minigraver in de buurt van Bergen op Zoom wilt huren, neemt u gerust contact met ons op. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? De medewerkers in Poortvliet bereikt u door te bellen naar 06 51 58 81 24, te e-mailen naar info@vdmalebv.nl of door het contactformulier in te vullen. In ons actuele overzicht ziet u welke werkzaamheden we al eerder uitvoerden. Staat uw project daar binnenkort ook tussen?

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST