Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Minikraanverhuur

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Loonbedrijf Van der Male B.V. is in de omgeving van Poortvliet hét bedrijf voor minikraanverhuur. We verlenen onze diensten aan bedrijven, maar u bent als particulier ook welkom bij ons. Het VCA-certificaat staat garant voor onze veilige en kwalitatief goede werkzaamheden. Bovendien kunt u er met dit certificaat ook van uitgaan dat onze machines aan deze eisen voldoen.

Minikraanverhuur voor verschillende soorten werkzaamheden

Bij ons loon- en grondverzetbedrijf kunt u terecht voor minikraanverhuur. Een van de voordelen van een minikraan is dat deze minder weegt dan andere kranen. Hierdoor laat deze machine minder sporen achter en is er sprake van mindere bodembeschadiging. Bovendien is de minikraan makkelijker te vervoeren door het lichtere gewicht, zeker als u dit vergelijkt met andere machines. Minikraanverhuur is onder meer interessant voor tuinaanleg op een groot oppervlak. Ook als u grond wilt verzetten, is deze machine onmisbaar. Moeten waterpartijen worden uitgebaggerd? Dan is de inzet van de minikraan ook een goede beslissing.

Bel ons voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze eerder uitgevoerde werkzaamheden? In ons actuele overzicht vindt u een aantal voltooide projecten. Bel ons op 06 51 58 81 24 als u ons bedrijf in Poortvliet wilt inschakelen voor minikraanverhuur. Voor meer informatie bereikt u ons ook door het contactformulier in te vullen of door te e-mailen naar info@vdmalebv.nl.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST