Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Minikraanverhuur

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Voor minikraanverhuur kunt u terecht bij Loonbedrijf Van der Male B.V. in Poortvliet. Bij ons kunt u verschillende minikranen huren voor uw project in grondverzet. Onze machines voldoen aan de eisen die horen bij het VCA-certificaat waarover wij beschikken. Heeft u interesse in onze minikraanverhuur? Dan bent u welkom als bedrijf, maar ook als particulier.

Ga voor minikraanverhuur bij ons bedrijf

Bij ons loon- en grondverzetbedrijf kunt u terecht voor minikraanverhuur. Een van de voordelen van een minikraan is dat deze minder weegt dan andere kranen. Hierdoor laat deze machine minder sporen achter en is er sprake van minder bodembeschadiging. Het huren van een minikraan is interessant voor tuinaanleg op een groot oppervlak. Ook als u grond wilt verzetten, is deze machine onmisbaar. Dit kunt u zelf doen, maar het is ook mogelijk om een minikraan met machinist te huren.

Bel ons voor meer informatie over een minikraan

Bel ons op 06 51 58 81 24 als u ons bedrijf in Poortvliet wilt inschakelen voor minikraanverhuur of voor het huren van een mobiele kraan in Bergen op Zoom. Voor meer informatie bereikt u ons ook door het contactformulier in te vullen of door te e-mailen naar info@vdmalebv.nl. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST