Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Tuinaanleg nabij Bergen op Zoom

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Tuinaanleg nabij Bergen op Zoom is een van de diensten die we bieden bij Loonbedrijf Van der Male B.V. in Poortvliet. Ons takenpakket bestaat uit een diversiteit aan werkzaamheden, waaronder het leveren van grond, zand en andere bouwmaterialen en het inzaaien van percelen of bermen. We werken in Poortvliet, maar u kunt bij ons ook terecht voor tuinaanleg in naastgelegen plaatsen, als Tholen en Steenbergen. Die flexibiliteit is een service die we graag bieden aan onze klanten.

Ga in gesprek over de tuinaanleg vlak bij Bergen op Zoom, Tholen en Steenbergen

In een gesprek met u horen we graag wat uw wensen en verwachtingen zijn van de tuinaanleg in de omgeving van Tholen, Steenbergen en Bergen op Zoom. Ook willen we weten wat de oppervlakte is van de beoogde tuin. We leggen tuinen aan voor bedrijven, maar ook op stukken grond van particulieren. Zodra we het tuinontwerp definitief hebben, gaan onze ervaren werknemers aan de slag met de tuinaanleg bij uw bedrijfspand of woning in de buurt van Bergen op Zoom, Tholen en Steenbergen. We beschikken over een VCA-certificaat, waarmee we de kwaliteit en veiligheid van onze werkzaamheden waarborgen. Ons loon- en grondverzetbedrijf schakelt u mede hierom met een gerust hart in.

Onze andere diensten zijn wellicht ook interessant voor u

Naast de tuinaanleg, verlenen we ook andere diensten in regio Steenbergen, Tholen en Bergen op Zoom. Al onze werkzaamheden vinden plaats op het gebied van de groen- en infrasector. Zo verharden we asfalt, zodat wegen weer begaanbaarder worden en blijven. Ook leggen we opritten aan en baggeren we waterpartijen uit. Bent u benieuwd naar onze eerder voltooide projecten? Dan bekijkt u het actuele overzicht, waarin we een aantal werkzaamheden tonen. Hierdoor raakt u vertrouwder met onze werkwijze, voordat u ons inschakelt voor bijvoorbeeld de tuinaanleg in de buurt van Bergen op Zoom, Steenbergen en Tholen.

Plan een afspraak in met ons bedrijf

Neem gerust contact met ons op en plan vrijblijvend een afspraak in met onze werknemers. U bereikt ons door te bellen naar 06 51 58 81 24, te e-mailen naar info@vdmalebv.nl of door het contactformulier in te vullen. We kijken ernaar uit om de tuinaanleg voor u te verzorgen in de omgeving van Tholen, Steenbergen en Bergen op Zoom.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST