Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Tuinaanleg nabij Bergen op Zoom

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Tuinaanleg nabij Bergen op Zoom is een van de diensten die we aanbieden bij Loonbedrijf Van der Male B.V. in Poortvliet. Als u ons inschakelt als hovenier, heeft u de keuze uit een aantal diensten. Denk hierbij aan het leveren van grond, zand en andere bouwmaterialen en het inzaaien van percelen of bermen. We zijn gevestigd in Poortvliet, maar u kunt bij ons ook terecht voor tuinaanleg in naastgelegen plaatsen zoals Tholen en Steenbergen. Die flexibiliteit is een service die we graag aanbieden aan onze klanten.

Ga in gesprek over de tuinaanleg vlak bij Bergen op Zoom, Tholen en Steenbergen

Tijdens een gesprek met u horen we graag wat uw wensen en verwachtingen zijn van de tuinaanleg in de omgeving van Tholen, Steenbergen en Bergen op Zoom. Ook willen we weten wat de oppervlakte is van de beoogde tuin. Zodra we het tuinontwerp definitief hebben, gaan onze ervaren werknemers aan de slag met de tuinaanleg bij uw bedrijfspand of woning in de buurt van Bergen op Zoom, Tholen en Steenbergen. We beschikken over een VCA-certificaat, waarmee we de kwaliteit en veiligheid van onze werkzaamheden waarborgen. Ons loon- en grondverzetbedrijf uit Poortvliet schakelt u mede hierom met een gerust hart in. Heeft u ook interesse in andere werkzaamheden in de groen- en infrasector in regio Bergen op Zoom? Dan kunt u ons ook diensten laten uitvoeren zoals:

Plan een afspraak in met ons bedrijf

Neem gerust contact met ons op en plan vrijblijvend een afspraak in met onze werknemers. U bereikt ons door te bellen naar 06 51 58 81 24, te e-mailen naar info@vdmalebv.nl of door het contactformulier in te vullen. We kijken ernaar uit om de tuinaanleg voor u te verzorgen in de omgeving van Tholen, Steenbergen en Bergen op Zoom.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST