Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Oprit laten aanleggen in regio Tholen

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Een oprit laat u door de personeelsleden van ons bedrijf aanleggen of asfalteren vlak bij Tholen en Bergen op Zoom. Ons loonbedrijf bestaat sinds 1979 en voert al jarenlang diverse werkzaamheden uit in de groen- en infrasector. Bedrijven zijn welkom bij Loonbedrijf Van der Male B.V. in Poortvliet, maar voor particulieren staan wij ook klaar. De verscheidene diensten verlenen we op regiebasis of als aangenomen werk. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw project, dan doen wij de rest.

Een oprit laat u het best door ons bedrijf in de omgeving van Tholen aanleggen

In ons takenpakket zitten vele werkzaamheden. Al eerder benoemden we dat we een oprit voor u aanleggen of asfalteren in regio Tholen en Bergen op Zoom. Asfalt heeft meerdere voordelen. Zo heeft een oprit die u laat asfalteren nabij Bergen op Zoom weinig onderhoud nodig en gaat asfalt langer mee. Ook wordt asfalt minder glad bij eventuele regenval. Een greep van onze eerder uitgevoerde projecten bekijkt u in ons actuele overzicht. Bij ons kunt u namelijk terecht voor meer dan het aanleggen of het asfalteren van een oprit in Bergen op Zoom en Tholen. Zo zitten tussen onze diversiteit aan diensten ook onder andere:

Machines huurt u bij ons met en zonder machinist; net waar u behoefte aan heeft. Veiligheid en kwaliteit staat voorop bij Loonbedrijf Van der Male B.V. in Poortvliet en daarom helpen we u graag waar nodig bij uw project.

Maak gebruik van onze diensten

Bel naar 06 51 58 81 24, stuur een e-mail naar info@vdmalebv.nl of vul het contactformulier in als u een oprit wilt laten aanleggen of asfalteren nabij Bergen op Zoom en Tholen. We stellen met genoegen een vrijblijvende offerte voor u op en geven advies waar nodig.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST