Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Asfaltverharding

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

De personeelsleden van ons loonbedrijf uit Poortvliet schakelt u in voor asfaltverharding in de buurt van Steenbergen. We voeren ook diensten uit in omliggende plaatsen, zoals Bergen op Zoom en Tholen. Asfalt is eens in de zoveel tijd toe aan een nieuwe, bovenste laag. Zo blijft de deklaag goed en rijdt het verkeer veilig over de nieuwe verharding. Voor particulieren is de verharding van de oprit met asfalt ook een mogelijkheid.

Schakel ons in voor asfaltverharding in regio Steenbergen

De personeelsleden van ons loonbedrijf schakelt u in voor asfaltverharding in de buurt van Steenbergen. We voeren onze diensten ook uit in omliggende plaatsen, als Bergen op Zoom en Tholen. Elk asfalt is eens in de zoveel tijd toe aan een nieuwe, bovenste laag. Zo blijft de deklaag goed en rijdt verkeer veilig over de opnieuw beter begaanbare wegen. Voor particulieren is de verharding van de oprit met asfalt ook een mogelijkheid.

Een greep uit onze andere diensten

Zoals eerder genoemd, voeren we naast asfaltverharding vlak bij Steenbergen ook andere diensten uit in de sector van de infrastructuur en groenwerkzaamheden. Denk hierbij onder meer aan waterpartijen uitbaggeren en gladheidsbestrijding, maar ook aan:

Neem gerust contact met ons op

In ons actuele overzicht ziet u de werkzaamheden staan waar we bij Loonbedrijf Van der Male B.V. op dit moment mee bezig zijn. Hierdoor raakt u vertrouwd met onze werkwijze. Heeft u interesse in asfaltverharding in de buurt van Steenbergen? Neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers uit Poortvliet. Bel naar 06 51 58 81 24, stuur een e-mail naar info@vdmalebv.nl of vul het contactformulier in.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST