Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Asfaltverharding

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Voor asfaltverharding schakelt u ons loonbedrijf uit Poortvliet in. Wij voeren asfaltverharding uit in regio Steenbergen, Bergen op Zoom en Tholen. Asfalt is eens in de zoveel tijd toe aan een nieuwe, bovenste laag. Zo blijft de deklaag goed en rijdt het verkeer veilig over de nieuwe verharding. Voor particulieren is de verharding van de oprit met asfalt ook een mogelijkheid.

Schakel ons in voor asfaltverharding in regio Steenbergen

We voeren asfaltverharding bij uw project of woning in regio Steenbergen graag voor u uit. Als u ons VCA-gecertificeerde loonbedrijf inschakelt, weet u zeker dat het verharden met asfalt op een kundige manier gebeurt. Asfalt verharden we snel, waardoor de weg vrijwel direct begaanbaar is. Zo is de weg weer een stuk veiliger dan voorheen.

Ontdek ook onze andere diensten

Naast asfaltverharding voeren we andere diensten in regio Steenbergen uit in de sector van de infrastructuur en groenwerkzaamheden. Hierdoor heeft u één adres voor meerdere werkzaamheden. Denk hierbij onder meer aan waterpartijen uitbaggeren en gladheidsbestrijding, maar ook aan:

Neem gerust contact met ons op

Heeft u interesse in asfaltverharding in de buurt van Steenbergen? In ons actuele overzicht ziet u de werkzaamheden staan waar we bij Loonbedrijf Van der Male B.V. op dit moment mee bezig zijn. Hierdoor raakt u vertrouwd met onze werkwijze. Neem gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers uit Poortvliet als u asfalt wilt laten verharden. Bel naar 06 51 58 81 24, stuur een e-mail naar info@vdmalebv.nl of vul het contactformulier in.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST