Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Kavel uitgraven

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Een kavel kunt u laten uitgraven door Loonbedrijf Van der Male B.V. Wij zijn een loonbedrijf uit Poortvliet en hebben al vele jaren ervaring in deze branche. Een kavel kunnen we uitgraven in regio Bergen op Zoom, maar ook in de provincie Zeeland. Het is ook mogelijk om zelf een kavel uit te graven met behulp van machines die u bij ons kunt huren. Net wat u zelf fijner vindt!

Schakel ons in als u een kavel wilt uitgraven in de omgeving van Bergen op Zoom

Wij helpen u graag bij het uitgraven van uw kavel in de buurt van Bergen op Zoom. Laat ons in een gesprek weten waarom u de grond wilt uitgraven. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat u een nieuwe oprit wilt laten aanleggen. Tevens is het slim om ons in te schakelen als hulp bij uw project als uw terrein bouwrijp moet zijn. Wilt u zelf de kavel uitgraven nabij Bergen op Zoom, maar bestuurt u liever niet zelf een machine? Huur dan bij ons bijvoorbeeld:

Neem contact met ons op voor uw kavelproject

Vraag een offerte bij ons aan als u een kavel wilt uitgraven in de omgeving van Bergen op Zoom. We zijn telefonisch bereikbaar via 06 51 58 81 24 en per e-mail via info@vdmalebv.nl. In ons actuele overzicht ziet u met welke projecten we op dit moment bezig zijn en welke opdrachten we al voltooiden. Zo ziet u dat wij onze werkzaamheden met veel precisie uitvoeren.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST