Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Mobiele kraan huren met machinist

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Wilt u een degelijke mobiele kraan huren met machinist? Dan kunt u terecht bij Loonbedrijf Van der Male B.V. Wij zijn een bedrijf uit Poortvliet dat werkzaam is in de omgeving van Bergen op Zoom. Bij ons huurt u diverse machines voor uw projecten, met of zonder machinist. Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom bij ons om een mobiele kraan met machinist te huren.

Een mobiele kraan kunt u voor al uw werkzaamheden huren met machinist bij ons

Mobiele kranen worden vaak in de bouw gebruikt. Een mobiele kraan noemen we ook wel een torenkraan of een bouwkraan. Een mobiele kraan kunt u met een machinist huren voor diverse werkzaamheden van uw project. Denk hierbij aan grondverzet in regio Bergen op Zoom. U kunt met de kraan dingen hijsen, verplaatsen en zakken. Laat ons zeker even weten waar u de mobiele kraan voor wilt gebruiken, zodat we met u kunnen meedenken over welke kraan het meest geschikt is.

Vraag een offerte aan voor het huren van een mobiele kraan

Neem contact op met ons team in Poortvliet als u een mobiele kraan met machinist wilt huren bij ons loon- en grondverzetbedrijf. We zijn telefonisch bereikbaar via 06 51 58 81 24, maar u kunt tevens een e-mail sturen naar info@vdmalebv.nl. Als u ons actuele overzicht bekijkt, ziet u met welke projecten we op het moment bezig zijn. Zo krijgt u een goed beeld van ons bedrijf.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST