Voor een diversiteit
aan diensten in infra-
en groensector
tractor asfaltverharding

Grondverzet in regio Bergen op Zoom

✔ VCA-gecertificeerd

✔ Machines met machinist

✔ Kwaliteit & veiligheid

Grondverzet in de omgeving van Bergen op Zoom laat u uitvoeren door Loonbedrijf Van der Male B.V. uit Poortvliet. We voeren grondverzet daarnaast ook uit in de buurt van Zeeland en Rotterdam. Zo kunt u op meerdere plekken in deze regio’s grond door ons laten verzetten. Heeft u, naast grondverzet, nog interesse in andere grondwerken voor uw project nabij Bergen op Zoom? Dan kunt u tevens bij ons terecht.

Wat wordt er onder grondverzet vlak bij Bergen op Zoom, Rotterdam en Zeeland verstaan?

Als u ons inschakelt voor grondverzet voor uw project in de buurt van Rotterdam, Zeeland en Bergen op Zoom, kunnen wij diverse grondwerken voor u verrichten. Denk hierbij aan het verplaatsen van zand of aarde, maar ook aan het aan- of afvoeren van grond. Hiermee kunnen wij terreinen ophogen of uitgraven, waarna het mogelijk is om bijvoorbeeld een weg aan te leggen en deze te voorzien van asfaltverharding. Aangezien het belangrijk is dat deze grondwerken op een goede manier worden uitgevoerd, schakelt u het best onze vakkundige medewerkers in. Zo weet u zeker dat het verzetten van grond op een juiste manier gebeurt.

Particulieren en bedrijven zijn welkom bij ons

Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom bij Loonbedrijf Van der Male B.V. Wilt u uw kavel laten uitgraven? Dan doen wij dit graag voor u. Of wat dacht u na het grondverzet van het aanleggen van een oprit bij uw woning of bedrijfspand in Bergen op Zoom, Rotterdam of ergens in Zeeland? Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar.

Vraag een offerte bij ons aan

Neem contact met ons op als u interesse heeft in grondverzet in regio Bergen op Zoom, Zeeland of Rotterdam. We stellen desgewenst een offerte voor u op. U bereikt ons door te bellen naar 06 51 58 81 24, te e-mailen naar info@vdmalebv.nl of door het contactformulier in te vullen.

Actueel

Nieuws

Havenplateau St. Annaland

Mooi werk geleverd aan het Havenplateau in St. Ann...

Nieuws

Waterrijk Oesterdam

Bij Waterrijk Oesterdam is weer een serie woningen...

Meer
© Copyright Van der Male B.V. | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring | Website door: DORST